Fast GirlsPogledaj trailer!

Film

drama, športni (2012)

Fast Girls

Ocena uporabnika
-
6,382%
Fast Girls

Naslov:

Tekačice

Leto:

2012

Zvrst:

drama, športni

Trajanje:

91 min

Režija:

Regan Hall

Scenarij:

Noel Clarke
, Jon Croker
, Roy Williams
, Jay Basu


Glavne vloge:


Rupert Graves
  >  David Temple
Phil Davis
  >  Brian
Emma Fielding
  >  Ellie Temple
Michelle Joseph
  >  Auntie P
Mark Penfold
  >  GB Qualifiers Official
Lenora Crichlow
  >  Shania Andrews
Tiana Benjamin
  >  Tara Andrews
Richie Campbell
  >  Daze
Jahvel Hall
  >  Evs
Louise Ford
  >  Jane
Jamie Howard
  >  Craft
Lily James
  >  Lisa Temple
Chloe Michaud
  >  Danielle Lloyd
Chani Bentsi-Enchill
  >  Neesha
Miles Constable
  >  Toddler

Povzetek:


Dvaindvajsetletna šprinterka Shania Edwards je zrasla na napačni strani tekaške steze: na cesti vzgojena, prostaška in trdoživa športnica je odločena, da bo tekmovala na svetovnem prvenstvu v atletiki. Po tem, ko uspešno opravi kvalifikacije za tek na 200 m, se začnejo njene sanje uresničevati. Edina ovira na njeni poti je Lisa Temple, udobja vajeno dekle iz srednjega razreda, katere športne ambicije niso nič manjše kot njene. Vendar obe tekačici nastopata v istem štafetnem teku, zato sta Shania in Lisa prisiljeni pozabiti na medsebojne razlike in se osredotočiti na tekaško zmago za ekipo Velike Britanije.
 • Poglejte podobne vsebine
 • Komentarji (1)
 • Miss Dial

  Miss Dial (2013)

  komedija

  A consumer affair rep who works from her apartment decides to play hooky one day, and spends her time calling random people, looking for new connections.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Vvesko
  Titlovi staff
  13.08.2016. 15:05
  Trkačice (2012)Režija: Regan HallScenarij: Noel Clarke, Jay Basu Žanr: Sportska DramaJezik: EngleskiDržava: Velika BritanijaTrajanje: 91 minutaUloge:Lenora Crichlow, Phil Davis, Jamie Howard, Richie Campbell, Tiana Benjamin... 22-godišnja sprinterka Shania Edwards rođena je u siromašnoj, radničkoj klasi. Odrasla je na ulici te je čvrsta i odlučna da se takmičie na svetskim atletskim prvenstvima. Nakon što se kvalifikovala za trku na 200 metara, njeni snovi postaju stvarnost. Jedino što joj stoji na putu njena je suparnica Lisa Temple, otmena, takmičarski nastrojena devojka s velikim ambicijama.No kad ih stave u isti štafetni tim, Shania i Lisa prisiljene su prevladati svoje različitosti i suočiti se s nevoljama kako bi dovele Veliku Britaniju do sportske pobede.izvor:mojtv YOUTUBE LINK [naloži celi komentar]