The Girl in the Spider's WebPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalka, srhljivka (2018)

The Girl in the Spider's Web

Ocena uporabnika
Odlično!
 
The Girl in the Spider's Web

Leto:

2018

Zvrst:

drama, kriminalka, srhljivka

Režija:

Fede Alvarez

Scenarij:

Steven Knight
, Fede Alvarez
, Jay Basu
, Stieg Larsson
, David Lagercrantz


Glavne vloge:


Sverrir Gudnason
  >  Mikael Blomkvist
Sylvia Hoeks
  >  Camilla Salander
Claire Foy
  >  Lisbeth Salander
Lakeith Stanfield
  >  Alona Casales
Sonja Chan
  >  Naked Asian Girl
Andreja Pejic
  >  Maria
Cameron Britton
  >  Plague
Christopher Convery
  >  August Balder
Beau Gadsdon
  >  Young Lisbeth Salander

Povzetek:


Kasno jedne noći, Blumkvista poziva poverljiv izvor, koji tvrdi da poseduje informacije od ključnog značaja za Sjedinjene Američke Države. Taj izvor je bio u kontaktu s mladom devojkom, izuzetnom hakerkom – hakerkom koja Blumkvista podseća na nekoga koga vrlo dobro poznaje. Implikacije su neverovatne. Blumkvist, u očajničkoj nadi da će dobiti priču za Milenijum, traži pomoć od Lizbet.
Oni se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage.

Obdelal/la:

Stole Haringa
 • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
 • Stole Haringa
  eXtreme member
  25.07.2018. 01:55
  IMDBŽanr: Kriminalistički, drama, triler Zemlja: SAD Režija: Fede AlvarezScenario: Steven Knight, Fede AlvarezGlavne uloge:Claire Foy ... Lisbeth SalanderLakeith Stanfield ... Alona CasalesSylvia Hoeks ... Camilla SalanderStephen MerchantSverrir Gudnason... Mikael Blomkvist Opis:Kasno jedne noći, Blumkvista poziva poverljiv izvor, koji tvrdi da poseduje informacije od ključnog značaja za Sjedinjene Američke Države. Taj izvor je bio u kontaktu s mladom devojkom, izuzetnom hakerkom – hakerkom koja Blumkvista podseća na nekoga koga vrlo dobro poznaje. Implikacije su neverovatne. Blumkvist, u očajničkoj nadi da će dobiti priču za Milenijum, traži pomoć od Lizbet. Oni se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage.Ona, kao i obično, ima svoje planove. YOUTUBE LINK [naloži celi komentar]