Pogledaj trailer!

TV serija

drama, komedija (2014)

Kud puklo da puklo

Ocena uporabnika
-
7,4
Kud puklo da puklo

Naslov:

Kud puklo da puklo

Leto:

2014

Zvrst:

drama, komedija

Trajanje:

45 min

Autor:

Mirna Milicic
, Vlado Bulic


Glavne vloge:


Momcilo Otasevic
  >  Damir Gavran
Milan Strljic
  >  Mile Gavran
Zarko Radic
  >  Sveto Tepavac
Miodrag Krivokapic
  >  Stipe Zulj
Asim Ugljen
  >  Josip Tepavac
Barbara Vickovic
  >  Ane Jelaska
Ecija Ojdanic
  >  Barbara Murgic
Suzana Nikolic
  >  Zdenka Gavran
Tijana Pecencic
  >  Diana Murgic
Miran Kurspahic
  >  Tomislav Mamic
Janko Popovic Volaric
  >  Kreso Kolaric (credit only)
Mirna Medakovic
  >  Katarina Dosen (as Mirna Medakovic Stepinac)
Mirna Medakovic
  >  Katarina Dosen
Jagoda Kumric
  >  Snjezana Jelaska
Janko Popovic Volaric
  >  Kreso Kolaric

Povzetek:


Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi i savršeno uigrana ekipa recept je za uspeh ove serije čije popularne junake pratimo i u novim epizodama, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije.
Radnja serije smeštena je u slikovitom Oštrovcu, selu na obodu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarinin deda Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživeo kao samotnjak, testamentom ostavlja milion evra svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj trošnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu.

Na početku druge sezone unuci su osvojili nasledstvo, a ostatak novca su odlučili da ulože u gradnju hotela na seoskom zemljištu. Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, ali nizom nesrećnih komičnih okolnosti on pogine u hotelu. Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom porodicom u Oštrovcu i pokuša da dođe do zakopanog blaga. Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario odlučuje da se bavi poljoprivredom. S vremenom otkrije da u tome uživa i da je u tome poprilično uspešan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim kćerima (Tina i Sara), pa sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna da pronađe dijamante. Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dve porodice ubrzo počinju da izluđuju jedna drugu, pojavljuje se niz humorističnih generacijskih i karakternih porodičnih nesuglasica.
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Na granici

    Na granici (2018)

    drama

    U središtu dramske serije ''Na granici'' je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!